Thursday, October 2, 2014

Bagusnya Google Maps ni....

Aku tak tau nak gelak ke hape.
Baru tau pasal google maps ni.
Rupanya, taip je alamat, terus dah tau kat mana.
yang paling kelakar, siap ada street view tu. konfem rumah kau kat mana.







umah sewa. nampak sangat google amik taon lepas. gril terbukak ni. konfem uncle D ada kat umah. sib baik aku gi keja. wakakakakakakaka.






saja taip address umah mak. terus bantai gelak. sah-sah keta ayah kat depan. try nak zoom lagi, xdapat. kot2 la leh tengok mak aku tengah buat apa. buahahahhahaha




bahaya ar diorang ni. amik gambar gini tak bagitau. entahnya kita tengah berkemban ke, korek hidung ke. acaner tu? muahahahahhaha





No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)