Saturday, December 7, 2013

Short Update.



1)keje

bosannnnnnnn.
hari sabtu bekerja, suami kat rumah. oh. saya mau balik je.
bergolek - golek di atas katil or mengangkangkat depan TV. kan syok?
tsk tsk.


2) Sekolah Baru Uncle D

Uncle D da dapat sekolah dah.Memang dekat gak ngan rumah. kalau tak jammed lah. haha.
semalam kitorang pergi tengok sekolah tu. sekolah baru nyahhhhhh.
semangat sikit nak buat keja kan bang? haha
*jeles weh. aku nak jadik cikgu tak dapat. terhumban la kat kilang jubin ni haa. hari-hari tengok batu. hari-hari batu tengok aku. kahkahkah*



3) Hutang PTPTN

1st time buat ujrah, just dapat poskad yang menyatakan borang anda sedang diproses. Pastu senyap. aku sambung master, sampai da keje, haram tak muncul khabar berita. duit ptptn aku bayar tiap-tiap bulan. bila called diorang, staf dia suh aku apply lagi sekali. tunggu sampai dapat link untuk download form. aku tak fahamlah. kau bagi buat ujrah 1% ke tak? orang yang liat bayar, kau bagi pulak form tu. aku yang bayar, tak dapat pulak. takkan nak perambat kat ofis korang. aku ni keje swasta. ari ahad aku cuti. sabtu half day. bila masa aku nak gi ofis korang yang jauh tu?
aishhhhhhhhhhhh *berapi dari mulut*




ok. tu je nak cite. nak sambung buat keja.




                    saja bubuh pic ni. rindu pulak kat francesco. sesi mentekedarah namanya ni.





No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)