Friday, October 5, 2012

TOO Much!!!





Alaaaaaahai...
sedih la aku dengan u** ni.
pagi-pagi aku turun bawah, tengok-tengok ada reminder nih.
pandang kereta lain, aku tepuk dahi.
fine.
bukan kereta aku je yang kena.




last sem, sticker sejemput tuh baru RM2. Now, dah naik jadik 5 ringgit.
kau cekik darah ke hape?
tempat parking yang selama ni tak berbayar, kau caj sampai RM20.




Aku ada je duit nak bayar tapi aku tak rasa berbaloi.
sebab ni dah final sem.
pastu aku rasa melampau sangat-sangat.
siap mentioned kat situ, imagine how tedious it is going to be for you.
kepala tok wak lahhh *sape tok wak tu?*
aku rasa macam mengugut dah. bukan peringatan, amaran lagi dah.



padan lah aku rasa lain je bila turun. macam banyak kereta takde.
rupanya duk pakat-pakat parking luar.
sah-sah lah aku antara yang boikot sama.




dah lah sebelum ni nak naikkan yuran, budak-budak marah.
kekal yuran lama tapi student baru, naik.
kesian.
memang nak cekau duit lah orang-orang atas ni.





maka, aku dengan ini mengisytiharkan tak nak bayar. sanggup parking luar dari bagi kau duit dengan cara macam ni. bayar servis pun rm300, servis macam taik. buat aku eksesais dari atas sampai bawah, ke hulu hilir bawak form sekeping.



TAK KUASA MAK NAK LAYANNNZZZZZ





2 comments:

  1. parking pun kena charge????? Haiyoooo baik belajar kat private U.

    ReplyDelete
  2. huhu. tu la psl. nk bising pn xguna. kita mentimun, depa durian. langgar kena lenyek, golek pun kne lenyek. huhuhu


    p/s: lps pkir2, kne gak byr. tkt kete ilang lak kalo parking luar. cis.

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)