Sunday, October 14, 2012

Masuk Angin/ Gastrik.





Hari ni, Ahad.
perut makin okey -_-



serius semalam sangat terseksa. puncanya aku masak maggi je ari jumaat malam.
pastu berborak dengan not yang konvo ari sabtu sampai pukul 12 lebih.
balik bilik, memang aku rasa lapar but at the same time, mata mengantuk tahap cipan. gosok gigi, terus masuk dalam selimut.




ambik kau esok paginya.
perut sakit macam ditekan-tekan. sampai ke malam lah jawabnya.
tapi, aku bersyukur gak lah. tak teruk macam tahun lepas. yang tu sampai muntah (kalau mengandung takpe gak. wahaha. eh. kalau mengandung, sape bapaknyeerrrrrr.haha), pening, tak larat nak bangun.




yang ni aku masih boleh tahan lagi. malam tadi, keluarkan ubat, tengok-tengok dah expired. adui ai. ingatkan ada lah harapan untuk tak sakit. cis. nasib malang lagi.




mintak-mintak ari ni aku okey la lagi. ni nak jalan laju je, perut rasa gegar sikit(lemak ke rahim weh?) pun dah sakit.
patutkah aku berjumpa doktor kacak tahun lepas tuh? *ehem*









saja buh gambar ni kasik korang rasa loya..hakhak




p/s: ada mood nak taip novel. berharap untuk hasilkan manuskrip novel cinta secepat mungkin *ye la tueeeee*

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)