Tuesday, October 2, 2012

Attitude Bang!




Aku tengah deposit lagi bahan. Minggu ni, aku dengan ezie gilir-gilir deposit Aluminium.
nak ikutkan, bulan lepas lagi dah boleh deposit. tapi ada satu makhluk Tuhan tak berapa nak seksi 
yang takde budi pekerti, selfish bubuh nama sendiri sampai 2 minggu.ya. ko sorang jelah yang nak pakai? haa... kau telan la mesin tu, bawak masuk pi kubur terus!





serius aku bengang. hari ni, masuk kat lab satu lagi, keluar lah satu story. ada yang tanya, siapa azwin? diorang mintak kat budak perempuan ni suh cakap kat aku, yang diorang nak pakai mesin tu 1 hari. diorang desperate gila sebab dah sem 5.



owh. sem 5???



yang sem 1, 2, 3, 4 tu ko buat apa?
ronggeng?
goyang bontot?




maka aku dengan senyuman sinis cakap kat budak perempuan tu, "kalau diorang berani nak jumpa kita, silakan."





padan lah kalau aku lalu asik pandang-pandang, nak senyum tak senyum. rupanya ada "benda" yerk.




meh la kalau berani.
kalau tak kena basuh, kau kena toca dengan aku *sinsing lengan baju*



sebab, kau yang start dulu duk letak nama sampai 2 minggu. deposit dua kali satu hari walhal dah terang-terang boleh deposit satu aje satu hari. tak ke jahanam mesin tu? aiisshhhh.



ni mesti kes otak ada tapi letak kat lutut. yang aku angin tu, ada satu mamat dah la rambut sikit jendul luas tu, paksa-paksa kawan dia guna je mesin tu even aku dah letak nama aku. konfem darah aku mendidih. aku mintak allah bagi kesabaran aje kat aku.




janganlah...janganlahhhhhh...janganlahhhhhh aku "gondol" kan rambut mamat tuh (*_*)



sekian, entri melepas geram.




No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)