Thursday, May 3, 2012

Short Update # 2

Aku memang busy seminggu ni. nak kena submit proposal dah next week. semua chapter dah siap. tinggal nak buat abstract, conclusion, edit sana sini. *tepuk dahi*
ikut kan hati memang banyak nak cerita ni. so aku tepek-tepek je lah.





1) Aku sakit hati pulak duk baca status kat fb. sana sini orang meroyan pasal bersih. dan bertambah kebangangan adalah orang emo yang duk post maki-makian. cukup kalau tak setuju, tak suka, benci tapi jangan sampai duk mencarut bagai.nak mencarut, mencarut diam-diam. ni duk post mencarut, sebut anu sendiri lak tuh. segan mak nokkksssss....





2) Aku demam. demam sebab tak cukup rehat siapkan kerja. tapi tu memang salah aku lah. tak reti jaga diri sendiri. tu tak masuk lagi part keadaan katil yang aku rasa Ya Allah.... bersepahnya. aku perasan lepas aku siap chapter 2 and chapter 3. semua jurnal berlambak dari atas katil sampai atas meja. kehkeh.


nah.





tu kira dah okey lah tu.
dah okey sebab aku tak tunjuk jurnal atas katil.
haha.




3) disebabkan ezi selalu takde kat bilik and mak aku pun selalu risau duk sorang. so dia suruh aku carik bilik lain. ya. aku dah try tanya kat ofis. ada double room yang ada 1 orang, takde roommate. masalahnya tak 1 negara lak. and aku pun malas nak angkat-angkat barang. lagipun, aku pikir, aku dah nak abis sebab tinggal 1 sem and da nak kahwin. tsk tsk. tapi kalau ada bilik lain and 1 aras je, confirm aku pindah. aku jenis orang yang mesti ada roommate. paling dasat pun, aku tak kisah jenis tak bercakap asal ada orang keluar masuk bilik. kehkeh.






4) aku teramat-amat rasa lompat ke bintang bila kak rye membalas komen aku kat fb. haha. tak kisah lah blog dia tak masuk intrend ke, tak masuk list favourite blogger ke, aku tetap happy baca blog dia. hahaha. setakat ni, ada berapa blog je yang masuk list aku. means WAJIB dibaca. hehe. to kak rye, sila menulis walau kisah bambam yang cute itu =)










tu je kot aku nak update.
nak edit proposal lak. table figure, semua tak berlabel lagi. grrr.
pastu nak cari orang yang boleh check grammar aku. sapelah yang nak tolong free je....
sob sob sob.

1 comment:

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)