Wednesday, April 11, 2012

Kau Gersang ke Bro??!

Wah.
Tajuk tak tahan kan.
Ni gara-gara entri lepas la.






Then aku dapat 1 komen ni.
baru je tengok sebab baru sampai UTM kan *orang busy n thanx to dila coz sudi mengambilku di rumah.hehe*













kahkahkah.
adehhhh.
ni mesti ingat aku jenis suka raba-raba pastu dalam kepala duk pikir
"alangkah syok jika beliau meraba diriku"
pttuuuiihhhhhhh *kahak sekali*





pada nick0162884847 ni, I ada satu benda mau cakap.
pergi carik pompuan yang se"pattern" dengan hang!!



aku bukan perempuan yang jenis ada dalam kepala kau tuh.
nak kenal-kenal, sorry.
nak kawan-kawan, sorry.
nak raba-raba?? laaaaagiiiiiiii sorry =p





umur akak ni dah 26 tahun, takde masa nak kenal-kenalan.
kat jari pun dah bercincin dik nonnnnnnn =)





p/s : sape yang rase nak kenal ngan nick ni, leh lah contact no die tu. kahkahkah. gila lah weh.

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)