Monday, April 2, 2012

Hati Saya Rinduuuu.... T_T

Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu
tinggi lagi sayang sama kamu
biru-biru hujung kinabalu
tengok dari jauh
hati saya rinduuuuuuu.....





ok.
aku rindu rumah.
yang Uncle D tu pun i rindu gaksss T_T
yang tu ari-ari i rindu.
hahahaha.






aku ni kengkonon tak nka balik rumah
nak tunggu sampai abis sem lah
last-last tak tahan.




mak pun suh aku balik.
aku cakpa kalau naek keta aku tak mampu.
sayang nak kuarkan duit *kedekut*
so mak suh naik bas.
aku cakap lak bajet aku lari.
boleh beli tiket nak balik tapi takde duit nak beli tiket balik UTM
Tsk.Tsk.
sedih wehhhh





mak aku gelak besar.
"Dah le tu. ko balik jelah. nanti mak belikan tiket ko. mak bagi ko sikit duit."
lagi lah aku terharu rasa nak peluk mak aku time tu jugak.
pastu gesel muka kat dada dia...muahahhahaha*gatal gila anak dia ni*





aku bukan apa.
aku tak nak lah sentuh saving aku.
kita bukan tau hal-hal emergency yang allah nak bagi.
kot lah ada lubang lain nak korek kan.
ni jangan kata ada lubang len.
lubang pun aku tak dan nak galiiiii...
kahkahkah.







aku plak jenis tak reti dan tak suka nak mintak-mintak.
kalau boleh elak, aku elak.
aku tak reti nak susun ayat bila nak mintak duit ni.
terkebil-kebil mata, bergulung lidah nak cakap.
yelah.
sejak aku keje, aku yang bagi mak aku duit.
so bila sambung belajar, rasa PELIK okeyyyyy
bila mak yang bagi aku duit
hahahaha





mintak ngan tunang?
sorry. aku bukan perempuan camtu.
jenis aku, kalau aku mintak ngan dia.
esok pagi dia boleh tengok aku gantung diri kat kipas.
hahaha.
malu weh. jatuh maruah aku.
maruah pompuan cantik nokksssss =p





maybe sebab aku dah biasa usaha sendiri, pakai barang sendiri.
so tak selesa nak mintak-mintak ngan orang.




aku rasa kalau dah kahwen sok.
ada aku bagi nota or list barang, bil kat laki aku terus.
sebab tak reti nak mintak duit.
kahkahkahkah





serius weh.
kalau orang pinjam duit aku pun, aku rasa berat ati nak mintak.
sebab pada aku, kau pakai, pandai lah kau pulang.
kadang-kadang sengal gak aku ni.
hihi.








eh. jap-jap. ni apsal aku melalut lak ni?
tadi cite pasal rindu rumah.
last-last entri terjun ke laut.




lantak. i bosan + stress.haha





adios.




*kagum tak cakap spanish?* =p

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)