Friday, March 9, 2012

Owh...Dugaan Kecik Time Bertunang.

Hehe.
Rupanya dah lama mak tak update blog noksss...
sian lah hai.
apa nak buat. owner busy. assignment banyak. kepala pikir itu ini.
sampai keluar, tak perasan selipar sebelah kuning, sebelah hitam =p
tu satu hal.
masa laptop kena masuk virus sengal sampai kena format, aku terlupa pakai deodoran, tepek bedak kat muka, tak sembur perfume. dah masuk kereta, baru teringat.
cepat-cepat cium ke-ti-ak. sib baik harum. muahaha
*puji ketiak sendiri*
=p





lah. tajuk tulis pasal dugaan kecik time tunang.
ni duk cite pasal ketiak lak. sekeh kang kata mereka kepadaku.
ngeeeeee....
ok.
aku mengaku lah.
ni jujur.
Uncle D pun tak tau.
eh. boleh jadik dia tau tapi buat-buat tak tau. dia suka gak camtu =)





normal la rasa rindu, sayang semua tu kat pasangan kita.
tapi tak delah hari-hari nak sayang ngan rindu tu.
honestly, aku selalu je rindu kat Uncle D tapi taklah tahap sampai tak boleh buat kerja, study.
ada masa, memang rindu gila. sampai mesej, call, cakap rindu.
pastu siap tanya macam budak kecik lagi,
"tak rindu ke..." *bluweeekkkk*
dalam hati, harap la jawapan yang sedap halwa telinga dengar.
tapi tau je lah orang laki ni.



diorang tunjuk sayang, dengan cara lain.
takdenye cam dalam filem ngan novel.
=p




so, jawapan Uncle D ialah :
"hahaha. awin2. rindu gak la. tapi biasa2 je. leh control lagi. chewahhhh
siap ada hahaha tu. ingat cheq cakap rindu tu main-main ka? dah la tu. rindu dia biase2 jer. cis.menyesal dahku berkahta behgitu.
makanya, rindu yang membuak-buak tu terus mati terpenyek kat dalam hati.
terus balas dendam.
bila Uncle D plak yang rindu kat aku, asiklah cakap sayang kat aku,
aku balas,
"padan muka. rindulah sorang-sorang. ari tu duk ejek2 kita."
muehehe




ok. tu sekadar selingan.
apa yang dugaannya?
-_-
ada masa, maybe sebab kitorang duk jauh,
perasaan manis tu tak selalu ada.
maksud aku, kadang-kadang aku kecik ati, merajuk,
menyampah kat dia pun ada, macam-macamla.
sampai ada gak bisikan kecik yang cuba nak menghasut.
OWH. ORANG MACAM NI KE AKU NAK KAHWIN?
serius.
itu lah bisikan syaitan.
memang sungguh syaitan yang direjam =p





time ni, kalau ada perasaan camtu,
aku cepat-cepat mesej, call.
tengok gambar, video *bukan video bogel okehh*
pastu ingat kebaikan Uncle D *sob sob sebak la plak*
aku selalu ingatkan diri.
dia manusia biasa, aku pun manusia biasa.
ada salah dia, ada jugak salah aku.





sekarang aku dah paham la, kenapa orang cakap,
lepas tunang, kena banyak sabar.
dah kahwin, laaagiiiiii kena banyak sabar.
haha.
rupanya sebab hati tisu, ye dak?




so, sape-sape yang tengah darah konon manis tu,
sila abaikan hasutan syaitan.
diorang memang tak nak bagi kahwin lettew.. tak nak masjid dibina..
ngehngehngeh




nak beli cincin sorang satu, ada orang tu tak biase pakai cincin. jari MAHAL le tue =p





ok. daaaa.
nak buat assignment hoiiiiiii -_-

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)