Saturday, February 25, 2012

Dalam Blog Ni, Takde Belah Dada =p

Tadi duk check nuffnang. tengok la sekali keyword *orang takde kerja, camni lah*haha









1. rupanya ramai orang suka cari resepi ek. nanti aku post entri resepi. tapi versi masak dalam rice cooker la. dalam bilik aku mana ada dapur. hihi.



2. kes pertama azwin nalisa? ni mesti pasal novel aku ni.



3. pergh. pelangi kasih review pun ada. ok. nanti i up entri seterusnya. sekarang da makin syok. bilik TV pun dah penuh asal cite ni on-air. hangin aku.grrr.agak-agak,nabila huda baca tak ek? nak tau komen lakonan dia. hihi.



4. belah dada x-ray hati? aku rasa aku ada tulis ayat ni. but not as a title.ni mesti ada yang duk cari pasal dada ke hape ni. gatai! blog aku bukan blog lucah ok. nak dada, nak belah tak belah, gi carik porn website =p

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)