Friday, December 2, 2011

1,2 Osom...Ehh Choppppp!!!






Ada banyak yang kiter nak ceriter tapi kiter bizi gilers=p
Busy dengan test, presentation. Lepas tu, publisher suruh edit manuskrip and its urgent. Sangat-sangatlah busy sampai rasa macam tak boleh nak tidur dengan lena. Bila tidur, ingat test. Tak pun ingat slide and report yang tak bersentuh lagi. Kadang-kadang ingat jurnal yang entah-apa-entah-rumus-banyak-berderet-sampai-sakit-kepala-berpinar-bijik-mata. Sekarang ni, ingat apa yang nak kena ubah dalam manuskrip. Kadang-kadang, kita teringat pulak kat si dia.
eh eh tak.kita salah sebut *sepak mulut 3x* GATAi!
(*_*)




Itu rutin harian. Tak masuk hal personal yang nak kena settle. Hal yang makan jiwa dan minum ayak mata. Hal hati-teROBEK-jiwa-tersentap tu. Hal yang akan mendatang yang kena fikir berkali-kali tentang pengurusan kehidupan. Eceh.




Disebabkan sangat busy, maka sempat update ini saja.
Disebabkan sangat busy, nak taip entri pun rasa tak dan.
Disebabkan sangat busy, tak tahu dapat tengok Ombak Rindu ke tak.
Erkkkkkk.....??!





p/s : Kalaulah ada 48 jam sehari, badan yang boleh diurai. Hmmm...

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)