Sunday, November 27, 2011

Sudah Kepingin.







Memang orang dengar aku gelak, happy. Tapi orang tak tahu apa yang ada dalam hati aku sekarang ni. sobs sobs.
Aku teringin nak buat ikan bakar.
Teringin nak masak spageti.
Teringin nak masak lempeng cicah dengan sambal sardin.
Teringin nak minum air Ribena *yang ni boleh gi beli kejap lagi*







Tapi yang lain - lain tu, macam mana???!!?
Aku call mak aku, dia cakap, takde ke orang jual kat area situ?
Tak nakkkkkk......
Aku nak masak sendiri -_-
Mengadu nasib kat adik aku, Nanim,
kau potong jelah cili api kecik-kecik, bubuh kicap,
jadik lah tue....
-_-








Tu setakat makan.
Tapi dah hilang kenikmatan dan kelazatan ikan bakar.
Aku boleh jer beli ikan cencaru, bahan yang lain and masukkan dalam rice cooker. hehe.
Yang problemnya nak buat kuah kicap cili api tu.
Mana nak cekau blender?
Ceit. 





ikan bakar

Tak. ikan bakar yang aku selalu buat bukan macam ni rupanya. ianya lagi cun + handsome = sedap ah sedap.
muehehehe






Yang ni pun bukan spageti yang aku selalu buat. Bukan. Kan dah cakap bukan.
sobs sobs.





Kadang - kadang aku maki jugak anak tekak aku ni. 
Mengada-ngada mintak itu ini.
Masa kat rumah hari tu, tak nak pulak kau teringin semua ni.
Dah sampai kat UTM ni baru kau menggedik.
@#$%^&* (bukan carut - carutan, maki - makian.kehkeh)






Faham tak perasaan aku sekarang ni?
Rasa teringin yang kadang - kadang bila bayangkan diri ada kat dapur rumah, potong itu ini, masak bagai,
pastu masukkan dalam mulut, kunyah
makan pulak ramai - ramai
ahhhhhhh nikmat
*lap air liur meleleh*





And sekarang ni, nak atau tak nak, aku kena tahan nafsu yang satu ni,
sampai bulan 1 nanti.
lepas habis exam.
memang @#$%^&*
(sekali lagi, bukan carut - carutan, maki - makian)
*_*





Ok, bubuy. Nak siapkan assignment menggunung
*sambil lap air liur meleleh*















No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)