Saturday, November 19, 2011

Sedih? Rasa Putus Asa? Jom Dengar Lagu Semangat.








Manusia kalau tak pernah sedih, putus asa, rasa down, mesti bukan manusia kan?
Maybe mereka ialah alien yang berkepala besar dan berbadan kecil *_*





Aku pun selalu gak sedih-sedih ni. Nak - nak lepas sambung master. Sedih = rindu family
Rasa down = penderitaan pembelajaran
Give up = Tiada daya tengok kerja menimbun





So guys, how to change a negative mood to a positive one?
Goyang your perut sambil gelak besar tengok extra lemak eeeuwwwww?
Or listen to Pitbull's song? ahakz
Or duduk dalam bilik sorang-sorang then buat miming cam Teacher Shida?
*_*





Okey. Kalau I, I suka dengar lagu yang bagi semangat/ inspirasi. Macam kalau dengar, rasa tetiba nak ganti Superman and selamatkan dunia.
Tak pun macam Angelina Jolie in Salt.
Hikhik.






Sesuai untuk mereka yang baru lepas putuih chinta. Move on, okeis =)






Sometimes, tengok video pun dah boleh bagi semangat berkobar-kobar.Rasa macam ada power dalam diri nak berjuang habis-habisan.





Tak cukup ke dua video nie?

Nak lagi?




Fine.
Kalau nak berkobar-kobarrrrrrrrrrrrr sangat, ada lagi satu video.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
*_*





Berkobar + semangat, kan?






P/S : Frust weh tak dapat tengok malaysia lawan Indonesia ari tu weh susah betul kalau busy ni weh
-_-































No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)