Wednesday, November 9, 2011

Please Hubby. Jangan Buat I Macam Ni -_-











Ni ekspresi wajah yang menggambarkan perasaan aku sekarang ni.
Rasa nak mengamuk, menjerit, sakit hati.





Semalam, keluarkan duit, bajet nak pergi beli barang. Tapi, hubby keta kesayangan I yang konon setia bagai tuh buat hal. Ayah perasan yang tayar belakang dah nak pecah ke hape. Siap dah keluar dawai dah.




Manalah aku tau. Time bawak, rasa cam ok jer actually ada gak rasa lain sikit hehe Bila ayah dah tau apasal keta aku rasa cam bergoyang bila bawak, terus kena bebel cair tahi telinga mak noksss kenapa tak check tayar? tak perasan ke? tu lah orang pompuan, tau bawak tapi tak reti nak check
-_-





Bila pikir - pikir balik, 1 tayar je buat hal. yang lain, elok lagi. Aku cakap kat ayah, last year tayar keta bocor. Aku ada pergi kedai. Maybe diorang ada tukar tayar keta aku dengan tayar lain. Memang masa tu pun aku rasa lain macam. 6th sense aku cakap yang tayar keta aku tu lain, tak sama macam sebelumnya. 







Kalau betullah teori aku, memang nak kena lah kedai tu. patutlah korang layan aku bukan main baik lagi. yang sorang tu, siap bukak pintu lagi time aku nak balik. siap babai-babai lagi. ceit.







tertipu aku dengan drama korang. mentang - mentanglah korang muda-muda, muka chomel-chomel. aku pun memang suka laki mata sepet-sepet ni. korang guna semua tu kat aku yerk.
ceit. ceit.






sekarang ni I menyesal pergi kedai you =p






So, semalam memang hari yang buat aku rasa lemah lutut jer. nak pergi beli barang pun jadik cam takde mood. Sampai rasa nak ambik jer apa yang ada. Malas nak pilih-pilih.




Tapi tu lah dugaan. Hubby pun tak pernah buat hal.
hang jangan buat lagi
pitam cheq nanti
*_*





saja je nak luah perasaan. ok, bye.




p/s : hubbyku, bukan hubby mu =)
*otak tengah mereng sekarang sebab taip report lagi*








2 comments:

  1. Jangan lupa, isi angin tayar spare kat bonet tu setiap 6 bulan. Sebab kalau lama sangat dibiarkan anginnya akan keluar dan jadi kempis. Taknakla nanti time kecemasan nak guna tengok2 lemau je tayar 'harapan' tu sebab dah bertahun tak check..hehehe. <<salah satu pesanan bapak aku :)

    ReplyDelete
  2. asilah: ak mmg slalu xcheck...muahahaha

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)