Tuesday, November 1, 2011

Hectic.












Huduh bebenor yerk gambar nie. Nampak sangat kan? Mak aku kalau tengok, memang tangan dia gatal nak kemaskan. Mulut dia pun sama gatal gak. Bising apasal bersepah =)




Aku memang tengah tension jer nie. Khamis ada test. Assignment Dr Sib tak siap lagi. Banyak gila nak kena baca and ambik tau. Kang jangan time present, mulut aku ternganga - nganga macam mulut naga lak. muehehe.




Bile stress nie, rasa cam nak mengadu nasib kat mak. Tapi mak pulak busy. Sibuk ngan "meeting bawah pokok".
Teringat kat Uncle D. Konon nak manja-manja sambil meluah rasa stress. Tapi dia pun sama gak.
Errr..dia takde "meeting bawah pokok" tapi busy layan student main gitar.
haaa....elok le tue... 
hang kawen je lah ngan student hang
=p






Nasib baik ada budak-budak ni. Boleh gak release tension.






Aku ingatkan apehal la budak-budak ni.....Macam ada meeting jer...





Rupanya nak lumba basikal tue...Yang kecik tu pun sama gak..Hikhik.



Aku sebenarnya rasa nak turun bawah and cakap kat diorang, "Let me join you."
Cam best jer kalau join diorang.
Aku boleh jadik tukang sorak.
Sambil lompat-lompat gedik.
*_*






Entri ni macam takde benda je kan. Banyak merepek kan?
Ok apa. Merepek sambil makan kerepek. Muahaha.
Eh. Korang ada kerepek lebih tak?




Heh. Ok. Bye.










p/s : Tak sabar nak balik rumah, tak sabar nak siapkan assigment cepat-cepat, tak sabar nak peluk Bubuq, tak sabar nak makan mak masak, tak sabar nak bergolek-golek sambil tengok TV,semuanya tak sabar. Nak kena carik Encik Sabar ke?
Muahahahaha.



No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)