Friday, August 12, 2011

Nasi Arab Saba Restaurant Memang Sedap Wohhhhhh =)

Actually, aku pergi bukak puasa ni hari Rabu. Tapi, malas nak upload gambar yang menyebabkan entri ni terperap jap. hehe.
Dah 3 kali pergi makan Nasi Arab ni. This time, Syuhada yang nak belanja. Entah macam mana, plan pergi bertiga bertukar tetiba bertukar jadi lima sebab Shamala pun nak join sama. Siap bawak.....













Kirthiga becok....ngehngeh



Huiiii aiiii... Siapa lah yang larat nak layan anak Shamala ni. Mak dia pun tak larat nak layan. Becoknya kemain lagi. Sampai restoran, kitorang pilih meja yang dekat dengan pintu. Kerusi empat tapi yang datangnya lima. So, Pak Arab kacak datang. Chewahhh....AKu pun berdehem-dehem gatal lah konon. Baru je nak bukak mulut cakap omputih, dia dah tanya aku, "Nak kerusi ke?"
*terus tepuk dahi tapi control ayu*
"Oh ya, ya. thank youuuuu"
*sambil jeling Kak Mas ngan Syuhada, angkat kening - signal ada chance nak ngorat*
^_^




At first, Kirthiga duduk sebelah aku. Pastu, buat-buat berlakon tidur sebab aku asyik nak picit pipi dia je. Lagilah aku cuit.hihi.










Semua orang duk busy pilih nak makan apa, aku sorang aje  yang  melayan Kirthiga. Kejap-kejap dia bangun, nak keluar. Pastu, ejek pulak rambut afro satu mamat tuh. Mak ai. Ada jugak yang tak balik rumah ni kang.....






Cepatlah order Shamala......You ambiklah anak you ni.....






Mula - mula budak becok ni duk sebelah aku..Pastu, kena tukar sebab dia asyik nak keluar je. Kenalah duduk sebelah Shamala. Haa... ambik kau. Dia pegang tisu, pegang botol sos. Last-last..dia suka pulak kat benda ni...











Beg kamera I *_*







Syuhada dan Kak Mas (artis)..kuikui






Favourite Kak Mas






Mushroom soup. favourite I. tapi nape dah tak berapa best cam hari tue? -_-





Yeah...inilah dia nasi Arab roasted chicken....




Meleleh pulak air liur aku bila teringat. Time tu, semua orang tak larat nak habiskan. Aku sorang je yang pecah rekod. LICIN.
Bukan sebab aku terror ke, buruk lantak ke, lubang perut besar ke, tapi aku habiskan jugak sebab orang belanja. Eh tak.
Sebab aku tak tau bila dapat datang lagi -_-




Lepas dah habis makan, kitorang pun nak balik. Ingatkan dapatlah balik dengan gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati..Tetiba aku dengar Shamala panggil aku sebab Kirthiga nak bawak balik pisau ngan garfu restoran tuh.
Terpaksa lah aku pujuk jugak. Shamala siap warning nak tinggalkan dia dekat situ tapi budak becok ni buat dont know je. Sudahnya, aku berlakon cakap, "I'll call police, Kirthiga. Give it to me." ngan muka konon-konon garang ah. Dia tetap tak nak bagi sampai mamat kat belakang muka handsome cam artis pun duk gelak kan aku. adoyai. jatuh standard mak nokkkssssss.....











You wanna play with me?
XOXO




P/S : thanks Syuhada. Terima kasih daun keladi, lain kali belanja lagi. Ke nak tunggu kenduri? hehe


2 comments:

  1. hehe... nnti saya belanja kalau ada rezeki... nak tunggu kenduri pon boleh... huhu...

    ReplyDelete
  2. hikhik. tggu kenduri je lahhh....=)

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)