Sunday, August 14, 2011

Budak Cute Yang Hantarannya Paling Mahal Nanti =)




Walaupun kita ada 7 adik tapi itu belum cukup memuaskan hati sebab masing - masing dah besar. Still suka peluk diorang tapi dah tak berapa syok. Tak macam peluk budak umur 3 - 4 tahun. Orang cakap "dah tak berapa power"
hikhik






 
Lagipun, bila adik-adik dah besar, ada yang tak bagi kita peluk diorang -_-
Maka
Eloklah cari alternatif lain.
Peluk anak orang *_*
Nak tunggu anak sendiri, tak tahu bila......~lalalalala





Dulu, mak ada gak jaga anak orang, masa kitorang duduk dekat Kuala Kubu Bharu. Anis namanya. Punyalah tembam, memang menjadi kesayangan kita adik-beradik.
Budak chomel kalau ada dalam rumah kita, memang beruntunglah. Mewah!

mewah kasih sayang.
Kalau kena marah, ramai yang akan pujuk....
Nak yang abang kulit gelap, ada.
Nak yang badan besar, makan besar, ada.
Nak kakak kurus ketawa bingit, ada.
Nak kakak pipi tembam, lebar-lebar, ada.
Nak kakak brutal, juga ada.
Nak abang muka cam Azhar Sulaiman, ada.
Nak abang manja, ngada-ngada, comel, pun ada.




















Kalau nak tengok dia tersenyum lalu tersipu malu, cakaplah muka dia macam Azhar Sulaiman
T_T













Pendek kata, anak kecil berwajah comel, berbadan tembam, memang menjadi kecintaan kita *geram*
Macam budak ni..........























cute

















Manja
















Ceria
*look at her teeth. beautiful, kan?*







Kenapa hantaran dia mahal wehhhh

































sexy dan menggoda bila terbaring begini
T_T






p/s : Rasa macam perempuan lemah lembut je bila guna word KITA ~ ngeeeeeeeee



 





































No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)