Sunday, April 10, 2011

Delicious Foods With The Sweetest Girls.

Sweet Girls?
Yup. Mereka memang sangat sweet.

Delicious Foods?
Yup, sebab tengah lapar :O




Inilah housemate kita, Kak Laily and Kak Mas.




Selepas penat dan bosan tengok muka yang sama sepanjang hari, cadang nak tengok movie Dilarang Masuk tapi dah lambat, ditambah lagi ada Mentor 5 malam ni, so tukar plan: makan - makan kat Jusco:)











Jemput makan semua *minah paling lama bersiap. maklumlah, artis. hihihi*







Mood nak makan tom yam pulak malam ni. Tapi takda cili api:(






Makanan pilihan 'artis' *_*






Kak Laily orang yang paling lambat nak pilih apa nak dimakan, last-last nasi goreng pattaya aje.






Masa tengok gambar ni, rasa diri ini agak cantik.




Tapi....





Tertanya - tanya, anak siapa lah yang makan dengan menggetap bibir sampai senipis itu @_@












'Artis' dah kenyang :O






Eh, belum lagi? Nak beli waffle pulak




Tak boleh blah. Siap buat muka manja kat depan kedai tuh. haha.





Perut dah kenyang, duit pun dah melayang, mari kita pulang. eceh. *Angin tiup sampai nampak perut I buncit. benci benci*


P/S : Kak Laily ajak gi IOI Mall. ada satu kedai chomel:)

4 comments:

  1. kalau bunga nk join, buleh jer:)

    ReplyDelete
  2. mmg cantik ar org dlm gambar tu...

    ReplyDelete
  3. ahahaha.yg mne?yg empunya blog @ kwn - kwn dia?teeehheeeee

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)