Friday, March 18, 2011

Training Yang Pening Bikin Kepala Pusing

Mula - mula nak taip pasal hilang 'baby' tapi disebabkan dalam keadaan 'berkabung', aku cerita pasal training hari tu kat HQ SmartReaderKids.

Ada macam - macam dugaan masa nak pergi sana. Berbekalkan map yang ala kadar, aku dengan Teacher Biha mengharung kesesakan lalu lintas sampai pening-pening.




Inilah Teacher Biha. Selamat jugak kita sampai, kan? First day training, muka ceria betul






Dah lama tak pakai name tag camni. XOXO






Mak kita cakap, kalau perempuan cantik, memang tulisan dia buruk:O






Second day training, Teacher Biha dah jadi rajin:)





Tapi, ada jugak yang tak sedar diri. Boleh berposing dengan senyuman yang menampakkan gigi





Ada macam - macam ragam bila nak test ni. Ada orang suka study sorang-sorang, macam Teacher Biha:) *penuh kesungguhan*






Ada jugak yang amalkan konsep bekerjasama membawa kejayaan:)





Dan ada jugak geng yang kena study ramai-ramai. Memang penuh kesungguhan:)






Kita ada kawan baru. Farah (kiri) dan Suhada(kanan). Ceria sungguh masa wat preparation, ya!





Wah, bersemangat betul orang tu. *baguih baguih*








Patutlah boleh dapat ni. BEST PRESENTATION AWARD.*saja nak berlagak.haha*
 

2 comments:

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)