Monday, March 21, 2011

Tercemar Kerana Si Merong Mahawangsa.

Kita selalu berangan masa zaman sekolah dulu. Nak buat benda yang kita suka dengan husband *auwww*
contohnya, tengok wayang dengan husband, pergi camping dengan husband, panjat gunung dengan husband. kehkeh.

malangnya, impian itu gagal terlaksana. malah tercemar malam tadi sebab kita memutuskan untuk mengikut housemate tengok wayang Hikayat Merong Mahawangsa. tapi, kita pergi bukan sebab atas desakan naluri yang mengatakan filem itu best tapi memang best sey  tapi kerana memerlukan ruang dan mencari ilham. eceh.



Dah lah malam, Kak Shima pakai spek hitam:)
Risau gila pasal kitorang belum kahwin lagi.hehe





Masuk IOI Mall, sempat nengok tarian chomel ni...




Alahai.chomel kan? kan? cepat cakap chomel, kalau tak kita cubit:O



Err..err...kita nak amik gambar yang...




gambar yang ni.hehehehe. sedap seyyy




kuey teow beef. pergghhh




mari makan mee udon *kak nora ajak ni*




ni musti korang dah tau. nasi pattaya. makanan pilihan housemate yang berdiet:O




Mari membeli jajan *cekedis* XOXO




Inilah cerita yang telah mencemarkan prinsip kita *owhhh* Rambut Pak Kesum tu buat aku gelak dalam wayang. cam terangkat gitu...




agak - agak, kalau kita nak ngorat director filem ni, ok tak? XOXO





Lepas tengok cerita ni, kita dah tau kenapa Sharifah Amani tangkap cintang ngan Marcus (gavin) :) *wink wink*

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)