Saturday, March 12, 2011

Ben Ashaari : Blogger Lelaki vs Perempuan

Phewwww!
Nasib baik kiterrrr bukak blog. Kalau tak, tak sempat join segmen Mr B kiterrrr oh hohohohoh Ben Ashaari


Kali ni, segmen khas blogger lelaki vs perempuan. Macam biasa, kalau nak join mesti ada syarat-syaratnya. Tengok kat segmen Ben Ashaari Mr B  




Selain meletakkan header ini, anda perlu menjawab beberapa soalan yang disediakan. Kalau blogger lelaki, sila klik kat link tadi. Kiterrr tak kuasa nak mengcopy paste soalan-soalan untuk anda ^_^

Untuk blogger perempuan, sila jawab soalan ini ya!

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

Jawapan Azwin Nalisa:

1) Oh, mereka sangat ikhlas memberi pendapat TAPI dalam bab - bab yang disukai kaum mereka sajalah. hihi

2) Siapa cakap mereka malu? Mereka tanpa segan silu letak gambar pakai spek hitam dan segak bergaya tau!

3) Lelaki berblog kerana mereka segan nak tulis diari macam perempuan:)

4) Sebab ramai perempuan jadi blogger. Kalau kami tak follower, siapa lagi? hehehe

5) Setakat ini tidak ada yang wajib. Tapi sebab join segmen ni, kena lah cakap Abang Ben.uhuk uhuk uhuk *kata-kata ikhlas*

6) Kalau saya blogger lelaki, saya akan letak header yang ada muka saya  lengkap bermisai nipis paling kacak dan buat entri pasal motor, kereta, aksesori pakaian. fuhhh


p/s : penat rupanya menjawab soalan. Nasib baik 6 aje:)

5 comments:

  1. salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

    ReplyDelete
  2. tue dia ehh...
    macam-macam jawapan kuar...



    salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

    ReplyDelete
  3. wah..
    semua salam panas:)
    salam suam ya.huhu

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dri blog En.BA =)

    ReplyDelete
  5. hai novelgurl. suka dgn blog awak dan follow td.nnt nk link kat kawan maya tapi tak berapa maya.huhu

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)