Tuesday, February 15, 2011

SEGMEN ABANG BEN: ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...

Teehheeeee.....
Kekadang tu rasa kelakar pulak.
Abang Ben ni suka buat macam - macam segmen.
Aku kalau free, tak ada benda nak buat kat room ni *sunyi sepi*
baek I join. sementara nak tunggu mata cakap Tidolah awin tidolah awin tidoooooo esok nak kerjaaaaaa.
kuikuikui






mr B atau Abang Ben punya syarat senang je. Tulis ERR...HYE.SAYA BLOGGER BARU..., letak header cun ni ha cun ke? ihik ihik pastu link kan saja dekat dia punya entri ni. Senang je. Macam kacang lupakan kulit:)

2 comments:

  1. Salam perkenalan....

    Keep on blogging kay !! ^___^

    P/S : Jom join GA akak !

    ReplyDelete
  2. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    dtg dari blog abg ben;D
    blog apisv2

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)