Sunday, February 6, 2011

Ketahui Wajah Pasangan Dengan Telapak Tangan?

Hai. Entri kali ni nak cerita pasal tangan. Alah, telapak tangan. Tak tahu? (Sila tengok gambarajah di bawah. Penat lukis..Macam biasa, mestu guna Paint. hihi)
 Orang selalu cakap macam - macam boleh diketahui dengan hanya tengok tapak tangan. Dulu,  masa zaman I kecik-kecik dengan rambut tocang kontot gigi rongak kat depan tuh. Ada lah satu kawan yang bagitahu kalau nak tengok kita dapat jodoh kacak/lawa atau tak, kita tengok tapak tangan. So, dah ready? hehe





Okey, ni gambar tangan. Cuba korang kira. Jari tangan korang cukup 5 tak? Ke ada yang terlebih cam Hrithrik Roshan? ngehngehngeh. Yang kurang, I tak nak tanya. Mesti ada citer tragis
*Tak nak dengar tak nak dengar*




Mula-mula, korang kena gabungkan/lekatkan/dekatkan kedua - dua telapak tangan. Macam gambar ni.




Lepas tu, tengok dan perhatikan dengan teliti tau garisan yang I dah colourkan dengan colour merah tu. Nampak tak? Nampak tak?



Okey, I punya tangan tak sama lekuk kan? Ada yang ke dalam dan ada yang cam takde lekuk. So, maknanya my future husband adalah seorang yang tidak kacak/handsome lagi bergaya. Fahrin ahmad? Sah, bukan milik saya:)


p/s: Kalau lekuk, garisan dan semuanya perfect/sama @ garisan cantik. Maka ucaplah tahniah pada diri sendiri sebab anda bakal mendapat pasangan yang sempurna luarannya. hehe. Maybelahhhhhh

 

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)