Tuesday, February 22, 2011

Budak 5 Tahun Nak Kahwin dengan Saya?

Tak tahulah nak gelak ke, rasa terharu ke, perasan sendiri ke atau memang dah naik miang nak kahwin:)
Semalam, I masuk kelas 5C. Biasalah, kat Smartreader Kids ni, kelas dibahagi ikut umur. So, 5C ni untuk budak yang umurnya baru 5 tahun.


I suka tengok satu budak laki ni (Rasanya kita memang selalu tengok kaum lelakilah. hehehe. Kalau tengok yang lain jenis, itu tandanya kita seorang yang normal.)


 Namanya Faiz. Sekali pandang, muka cam girl tapi bila dah tau nama, baru kita tahu yang dia ni boy. Masa sibuk (menyibuk dalam erti kata lain sebenarnya) tengok Teacher Mas ngajar, I ada berdialog sikit dengan Faiz.



Azwin : Faiz...Teacher suka tengok rambut Faiz *belai-belai sikit rambut dia*. Faiz ni chommel...Dah besar nanti, nak kahwin dengan teacher tak?

Faiz: *geleng kepala*

Azwin : Berani tak nak kahwin dengan aku Kenapa pulak? Teacher tak cantik ke?

Faiz : Taklah. Sebab Faiz tak besar lagi.

Azwin : Ketawa berdekah - dekah sampai keluar suara jantan. Pastu, sibuk cerita kat Teacher Mas.







Ni ke Faiz? Bukan....Ini Adam budak 4 tahun. Masa I baru kerja, selalu nangis berjam-jam. Sekarang, dah kurang. Dah pandai bergaul sesama rakan. Eceh.










Takkan Yang ni Faiz? Err...Errr..Err...Taste I masih yang tempatan :)







 




Of course yang ni bukan. Dia perempuan, I perempuan. Ishhhh... HARAM! Astaghfirullah *geleng kepala berkali-kali*. Ini Amira Safira. Budak kecik yang rajin bebenor tutup pintu lepas I masuk kelas. Cute.



Apa kata you all.........
















Cari sendiri  jer *_*

3 comments:

  1. hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/eklusif-dari-eropah-piala-liga-juara.html

    ReplyDelete
  2. Allamak, ramainyer...mana satu nak teka ni
    semua comel-comel

    ReplyDelete
  3. haha. ada tu sheasarol. kat celah-celah tu:)

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)