Sunday, January 23, 2011

Jom Santai Bersama BEN ASHAARI


Sekali lagi join segmen Ben Ashaari. Kali ni, header blog siapa yang paling best? Eh tak. Yang cantik. Eh tak jugak. Yang paling lawa kot. Eh eh eh *Gila*

Dia punya syarat-syarat senang je. Cuba tengok kat bawah ni.

  1. Letak header BLOG BEN ASHAARI
  2. Tajuk : JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila lengkapkan
    • Sapa yang buat header tersebut
    • Perisian yang digunakan
    • Maksud header tersebut
    • Jangkamasa yang diambil buat header itu
    • Header blog lain yang anda suka tengok
  4. Tinggalkan url entri korang tu di ruangan komen ini ..  Bukan kat blog aku, BUKAN. BUKAN!! kat sini, klik


Pasal header aku tu, mestilah SENDIRI yang buat. Pakai window PAINT saja. haha. Semua yang aku lukis tu amat bermakna sebab ia menunjukkan diri aku sendiri. Kereta aku, favourite aku, hero yang aku minat sampai rasa macam nak kahwin je dengan dia dan macam - macam la *memang takkan dapat punya mamat tu  siapalah aku ini* isk..isk..benci tau *nyanyi lagu Amy Mastura Siapa Aku* XOXO




9 comments:

  1. tp sama konsep mcm hanis zalikha punyer la

    ReplyDelete
  2. hanis mane lak ni.nnt i google.hoho

    ReplyDelete
  3. oh.sudah tau.kenapa dia lebih cantik dariku?ohohoho. maka terpaksa melupakan header ini lalu membuat yang lain.*sadis*

    ReplyDelete
  4. malangnya sbb hanis itu lebey awl berblog mlh artis plak tuh..so org akn sonang2 cop u sbg copycat. dunia sgt x adil

    ReplyDelete
  5. hehehe... menarik la header. gudluck ya..

    singgah tru abg ben's blog..

    ReplyDelete
  6. He'eh...Comeynye header dier...i like! >_<
    Gud Luck !

    P/s: Jom join GA kat log akak!

    ReplyDelete
  7. peeeweeet! peeeweeet! dtg usha header! :D

    ReplyDelete
  8. @ mccat: i akan tukar header baru. hoho.xnk org ckp copycat..kwangkwang
    @ si daun ceri, adialuze, sunah mohammad, udin. thanx. tp kne tukar da header ni. hanis zalikha itu fofular daaaa

    ReplyDelete

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)