Thursday, December 23, 2010

Susu Good Morning and Good Night

Bila sebut pasal susu, ada sesetengah daripada kita yang akan mencebik bibir what the sambil mengomel macam mak nenek kenapa kau minum menatang putih ni hah? apa yang sedddaaaaap sangat??

Dan ada jugak yang memang gila tahap gaban suka bebenor minum susu sampai selalu kebas susu yang disimpan kat dalam peti ais *budak kecik kat rumah kiterrrr*

Okey, tak kisahlah anda suka atau tidak kerana susu sememangnya dimaklumi ramai orang tentang kebaikannya. Heh! Baik untuk tulang kerana memberi kalsium sila sebut calci  - yum.
Malah, bagi mereka yang selalu mengalami masalah sukar tidur malam macam saya adalah amat penting untuk mengambil susu supaya senang tidur. Takdelah bergolek macam filem hindustan hanya untuk tidur:P





tahukah anda beliau sanggup minum susu untuk menambah ketinggian? *pencuri susu di rumah kiterrr*

Ah, sekali lagi terlupa! *tepuk dahi*
Sebenarnya ada good news untuk anda yang perlukan tenaga dan vitamin segala bagi memulakan hari anda. F&N ada produk terbaru iaitu susu untuk Good Morning dan Good Night yang membuatkan anda berasa relaks macam di spa wahahaha.



Ni lah produk terbaru F&N yang disukai ramai tue....
 kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk ni, sila layari http://www.fndairies.com/



No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)