Tuesday, December 21, 2010

Helang Nak Jatuh Atas Kepala

Setelah penat mengeluh di rumah akibat kebosanan melampau, maka ibu dan bapa mengambil keputusan untuk bawa segerombolan anak derhaka baik ke Langkawi. Mulanya nak kena bawak dua keta tp dicancel last minute atas sebab2 tertentu. kalau nak citer, akan memakan masa dua hari dua malam(duhhh)

Perjalanan ke Langkawi sememangnya memenatkan jika menaiki kereta TAPI amat mudah jika naik kapal terbang cam Air Asia tuh *semua orang tau pasal tu la* LOL. Tapi, kalau kau nak rasa syok leh cuci mata tengok mamat kacak awek cun makcik bawak bakul dan pakcik bawak sayur, silalah naik keta. confirm kau tak sakit belakang kah kah

Langkawi memang banyak kespecialannya - banyak kedai makan (ko toksah pening-pening pikir nak mencekik kat mana), banyak chalet motel hotel murah, banyak sesi jual - menjual yang ko boleh menghabiskan duit ko yang banyak tuh and of course ko boleh main jeling-jeling mata sampai naik juling untuk mencari pasangan wahaha

tak payah nak citer panjang lebar. meh nengok semua gambar. pasni ko anggap je la ko dah pergi Langkawi huh


cepat bah cepat bah kaki dah nak kematu bah*eceh*



sila beli tiket dulu! kalau tak, LOMPAT je....



sesi menulis no IC masing - masing. emak bercekak pinggang tunggu sang suami beli tiket
*cepat le sikit bapak ehhhh*




sempat main lekat coklat kat gigi jarang..kehkeh




pergh tak boleh blah bila amik pic nak bergaya ala model




ni model yang sama tp dah tukar baju.kehkeh



hah..tu dia! tu lah menatang yang nak jatuh tuh! weh lari la! helang gomuk nak hempap kiteeerrrrrr....





ko tau tak apa menantang nihhh? tak tau kan? ni namanya bunga nenas batu. berfungsi untuk kekalkan dara you.....auuuwwwww



sebelum pulang marilah kita breakfast dulu. kang kebuluq lagi kat dalam keta:)





ini adalah jejaka yang sama *yang tunjuk gigi bercoklat lagi jarang* sekarang dia cuba menutupi gigi-giginya



cukuplah setakat di sini saja tentang rombongan membawa segerombolan anak ke Langkawi kerana jejaka *geli nak guna word jejaka* mahu pulang ke kem. perjalanan akan disambung pada tahun hadapan.insyaALLAH *tu pun kalau ada bajet lagi lerrrrrr*

No comments:

Post a Comment

nak komen? silalah. terima kasih daun keladi, senang-senang komen lagi:)